Uitnodiging

Uitnodiging

In de afgelopen 40 jaar heeft Wim een gezonde en professionele praktijk opgebouwd aan de Bonkenburg. Wim heeft gedurende deze tijd niet stilgezeten en heeft zich tot op de laatste dag verreikt met het volgen van cursussen, nascholing en opleidingen. Ook stond Wim altijd open voor veranderingen die het tandarts zijn met zich meebracht. Hij deelde niet alleen zijn kennis aan de collega tandartsen en assistentes, maar leerde ook van hen.

We zijn Wim daarom dan ook zeer dankbaar dat we zoveel jaren met hem hebben mogen samenwerken. De praktijk zal zich verder blijven professionaliseren om de klanten de beste tandheelkunde te kunnen bieden.

Wim hecht grote waarde aan een persoonlijk afscheid van zijn klanten, collega’s en relaties en daarom willen wij u uitnodigen voor een afscheidsreceptie.

U bent van harte welkom.

Datum :   25 januari 2014
Tijd :        Tussen 16:00 en 18:00
Plaats :    Bob’s Party & Events, Westerwerf 1 te Uitgeest.

Muriel van Vliet en Van Vliet Tandartsen team