Tarieven en betalen

TARIEVEN

De prijzen voor tandartsbehandelingen zijn door de Nederlandse regering vastgesteld. Na een experiment in 2012 met vrije tandartstarieven, heeft de regering in januari 2013 besloten om dit experiment terug te draaien.

Klik hier voor de tarievenlijst voor 2024

INFORMATIE FACTURATIE

U ontvangt uw rekening van Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Wat staat er op de nota
Uw nota is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Alle verrichtingen hebben een vast tarief wat is vastgesteld door de NZa.

Vergoeding aanvullende tandartsverzekering
Infomedics zal als het mogelijk is controleren of de zorgverzekeraar (een deel van) uw rekening vergoedt. U ziet de vergoeding altijd terug op uw rekening en betaalt alleen het bedrag wat overblijft.
Is er niets vergoed, maar denkt u dat u wel recht heeft op vergoeding van uw zorgverzekeraar? Of heeft u vragen over de hoogte van uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar, aangezien er grote verschillen kunnen zijn in vergoedingen van aanvullende tandartsverzekeringen.

Uw rekening digitaal of op papier
Wilt u de rekening digitaal ontvangen dan hebben wij uw (juiste) e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. U ontvangt dan van Infomedics de nota per e-mail en na de extra controle (sms-verificatie) kunt u de rekening downloaden en direct betalen.
Wilt u de rekening liever per post ontvangen? kunt u dit wijzigen als u bent ingelogd bij infomedics of het melden in de praktijk .

Regel het online!
Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen.
Heeft u toch nog een vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036 – 20 31 900 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen, uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u op www.infomedics.nl.